Activitats

Reserva el teu allotjament a l’Abadia de Castellars i descobreix la zona fent un munt d’activitats!

Visita llocs d’interès

Us animem a recórrer les nostres muntanyes per diversos camins i rutes, com el camí de l’aigua, la ruta del romànic, ruta de la fauna de Durro, …

Senders que et portaran a increïbles llocs on gaudir de fantàstics paisatges.

Parc Nacional d’Aigüestortes

Aquest ofereix durant tot l’any diverses activitats que inclouen diferents itineraris amb servei de guia, sortides amb raquetes de neu a l’hivern, exposicions, xerrades, … Aquestes activitats tenen com a objectiu descobrir i conèixer més profundament els valors naturals del Parc Nacional d’Aigüestortes per a millorar la protecció i la conservació d’aquests espais privilegiats.

Romànic de la ribagorça

El conjunt d’Esglésies romàniques de la Vall de Boí va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 30 de novembre del 2000.

Aquestes esglésies es troben per tota la comarca de la Ribagorça. Vine i coneix més a fons la nostra història i tradicions.

Esquí

Si t’agrada l’esquí et recomanem Boí Taüll Resort. Aquesta estació és de les que disposa de les quotes més altes de totes les estacions del Pirineu català.

La neu és de gran qualitat i perfecta per realitzar diverses activitats d’hivern.

Falles

Entre les nostres tradicions estan les Falles. Aquestes són un magnífic esdeveniment que deixa bocabadats a molts dels visitants que venen a gaudir-les cada any.

Aquesta festa, es realitza a diferents llocs de la nostra comarca i va ser nomenada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO al 2015.

Transpirenaica BTT i Pedals de Foc

A Castellars podràs viure de prop l’experiència de dos grans esdeveniments amb bicicleta de muntanya, la Transpirenaica i els Pedals de Foc. Aventura’t a descobrir el nostre entorn pedalejant pels nostres camins i gaudint d’espectaculars paisatges.

Esport

Si t’agrada fer esport aquest és el teu lloc. Un espai perfecte per fer BTT, senderisme, rafting, escalada,…

Tant si veniu sols o acompanyats, trobareu moltes activitats aptes per tots els nivell i edats.